Ydelser

Her kan du se hvad vi kan tilbyde dig
Musikproduktion

Har du skrevet et hit, der blot mangler en rette instrumentering? Lad os hjælpe dig med at få din sang til at lyde professionelt ligesom sangene i radioen! Ud fra dine ønsker skaber vi den sound, som du har i hovedet, så du er sikret en produktion, der passer præcis til din sang.

Læs mere

Vokalproduktion

En velproduceret vokal er en altafgørende del af en professionel musikproduktion. Vokalen er det første, man lægger mærke til, og den kan løfte en god sang fra det middelmådige til et superhit. Vi er erfarne vokalproducere, der ved præcis, hvordan en god vokalproduktion skal lyde.

Læs mere

Events

Med et event hos NORD Sound Studio er I sikret en underholdende oplevelse, der styrker sammenholdet mellem kolleger, familie og venner. Indspil en sang i flotte omgivelser med en professionel producer bag knapperne, og få en cd med som et evigt minde!

Læs mere

Køb beats

Vi tilbyder færdige beats og instrumentaler til sangskrivere og artister. Er du sanger eller rapper, og står du og mangler et originalt track, har vi måske tracket til dig. Vi har flere færdige instrumentaler i mange genrer – alle i højeste kvalitet.

Læs mere

Mix & mastering

Når din sang og produktion er færdig, mangler den kun det sidste touch for at være radioklar. Mix- og mastering-fasen skal aldrig undervurderes, da det kan være forskellen på, om dit nummer rører lytteren eller ej. Lad os mixe dit track og sikre dig, at musikken brager ud gennem højtalerne.

Læs mere

Book Family Affair

Scenevant og erfarent Band på 6 personer, Dave, Chris, Jake, Simon, Malou og Daniel.
Vi har et stort repertoire af tidsløse Pop, Funk, Disco og Rock klassikere.
Der er garanti for en festlig, opløftende og medrivende optræden når vi går på.

Læs mere