NORD Sound Studio er til alle der søger musikundervisning, musik- og lydproduktion i professionel kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Plads til alle

NORD Sound Studio er til alle der søger musikundervisning, musik- og lydproduktion i professionel kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores lydstudie har i årenes løb beskæftiget sig med undervisning og lyd i alle mulige afstøbninger, og vi kan derfor hjælpe med de fleste opgaver og genrer.

Vi mener alle idéer fortjener en chance. Derfor vil vi gerne sørge for at give alle – uanset niveau, karriere og alder – mulighed for at træde ind i musikkens verden og udfolde deres kreativitet, hvad enten man er amatør, nyopstartet/etableret virksomhed eller et kendt navn.

Din vejleder

Vi er din kreative vejleder, der guider og betjener studiet og dets maskiner. Det gør at du kan du lægge al din energi og koncentration i én ting, nemlig at få udviklet din idé.

Vi klarer alle processer og du får en færdig produktion, uden at skulle igennem fordyrende mellemled. Kvaliteten er altid vores første prioritet og vi går ikke på kompromis

Ring til os for en uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Udtalelser fra elever

Jeg vil anbefale alle at modtage sangundervisning af Michael Victor. Michaels undervisningsmetode er super effektivt god og professionelt. Man ser klare fremskridt efter kort tid hvis man følger hans rådgivning og træningsprogram. Han er super god til at motiverer og er super positiv. Undervisning hos Michael er både sjovt, lærerigt og interessant. Varme anbefalinger Jacqueline 🙂

Jacqueline

Jeg føler at jeg har rykket mig meget, via min undervisning hos Michael Ikke kun i forhold til min sang, men jeg føler også at mit mindset er rykket.

Han er super dygtig og giver eleven tryghed, til at udvikle sig, da han sætter elevens behov i fokus.

Jeg vil varmt anbefale Michael til andre, som vil noget med deres sang og musik

Hervé Toure

Jeg har fået undervisning hos Michael igennem 8 måneder, hvilket gjorde at min stemme, klang, intuition, taktfølelse og opvarming blev utrolig præcis. Michael er rigtig rar og får én til at føle sig hjemme, super hurtigt. Jeg kan på det varmeste anbefale Michael som din vocalcoach.

Christina

Michael underviser på meget højt niveau. Lige meget om man er begynder eller øvet.
Han (Michael V, red.) er oveni god til at rose, men kan også give konstruktiv kritik, som giver en mod på at videreudvikle sig. De sange -samt øvelser- er også fuldstændig skræddersyet til det niveau, man er på. Det er også fedt, at det ikke er den traditionelle sanglærer med sit piano også ellers bare skalaer og klichéer. Det er en langt mere nytænkende og en original måde at undervise på.

Er man også (f.eks) guitarist? Så tag guitaren med til undervisningen!

– Michael er, udover at være en fantastisk dygtig sangunderviser, super god til at snakke og spørge ind til en, hvilket har en god effekt på stemningen og det bånd, man langsomt danner mellem elev og underviser.

Casper

Billeder fra studiet