Mix & mastering

Når din sang og produktion er færdig, mangler den kun det sidste touch for at være radioklar.

Når din sang og produktion er færdig, mangler den kun det sidste touch for at være radioklar. Mix- og mastering-fasen skal aldrig undervurderes, da det kan være forskellen på, om dit nummer rører lytteren eller ej. Lad os mixe dit track og sikre dig, at musikken brager ud gennem højtalerne og i radioen. Vi leverer mix inden for de fleste musikgenrer og laver det præcis efter dine ønsker. Der er altid mulighed for rettelser inden endeligt mix.

Mixing og mastering kort fortalt

Mixing er lydbehandling af enkelte lydspor, der tilsammen udgør en hel produktion. Vi zoomer ind og behandler hvert enkelt lydspor både individuelt og i forhold til de resterende elementer i produktionen. Kompression og EQ er nøgleværktøjer for kontrol af dynamik og frekvensstyring på hvert spor. Alle elementer placeres i stereobilledet, og niveauerne på volumen indstilles, så dynamikken bringer produktionen til live. Det overordnede mål er at skabe en så behagelig lytteoplevelse som muligt – og på flest mulige platforme.

Mastering er lydbehandling af et samlet stereospor, der udgør en produktion. Det er det sidste trin, inden en produktion anses som færdig og klar til udgivelse. I mastering-fasen sørger vi for, at alle frekvenser i mixet harmonerer, samt at sangens volume er jævn og ligger i niveau med andre lignende produktioner.

Mix - 1200kr

Et professionelt mix er vejen til radioen

Book en tid her:

Pris: fra 1.200 kr. (maks. 10 lydspor, herefter 100 kr. pr. lydspor).

Loading...

Alle tilgængelige tider er vejledende – (Er den ønskede tid ikke tilgængelig, kontakt os via mail eller telefon – Gå til kontakt)

Mastering - 400kr

Mastering sikrer et højt lydniveau, der kan konkurrere med alle de kendte sange

Book en tid her:

1 times mastering-tekniker: 400 kr.

Loading...

Alle tilgængelige tider er vejledende – (Er den ønskede tid ikke tilgængelig, kontakt os via mail eller telefon – Gå til kontakt)

Turbomix - 600kr

Finpuds din lyd med et turbomix

Book en tid her:

1 times Mix 600kr

Loading...

Merpris kan forekomme ved større instrumenter (f.eks. trommesæt) – Alle tilgængelige tider er vejledende – (Er den ønskede tid ikke tilgængelig, kontakt os via mail eller telefon – Gå til kontakt)